Har lagd meg ny blogg, så jeg blogger fra den her bloggen!
Kan ikke si annet enn at hode jegerne var drit bra! Virkerlig verdt og se den, men om du ikke klarer verken blod eller skyting, så er nok ikke en film du burde se, for blod var det nok av i filmen ihvertfall. Er ganske sliten etter i går kveld, la meg litt for sent kjenner jeg, så det blir nok ikke en sen kveld til.
Er veldig dårlig oppdateringer fra meg for tiden, men først nå kunne jeg sette meg ned og skru på pcen. Jeg dro rett fra skolen til karma for og trene, så har jeg spist og dusja. Etterpå skal jeg og se på "Hodejegerne" på kino hørt at den skal være veldig bra, så jeg ser nok ikke bort ifra det!


er suuupert vær ute<3 ikke at det betyr noe når vi skal sitte inne... Haha!

-Sara Jacobsen
... Allerede veldig lei skolen, og det hjelper ikke akkurat noe særlig når mandag er dagen med kun fæle fag. Har tatt med en del bøker hjem idag, så jeg skal gjøre massemasse lekser, men først må jeg spise litt (prøver og drøye tiden litt) men jeg må nesten gjøre de.

-Sara Jacobsen
-Sara Jacobsen
-Sara Jacobsen
Nå er jeg tilbake. Var litt godt med noen dager uten blogg, kan være litt stress noen ganger, spesielt i ukedagene når jeg har skole, lekser, i tillegg til at jeg trener. Men skal prøve så godt jeg kan og blogge bra! 
I dag har jeg ikke tenkt til og gjøre annet enn og rydde litt, kanskje trene og slappe av. Er allerede lei skolen, så jeg skulle ønske helgen var litt lenger enn to dager akkurat nå.

-Sara Jacobsen
Jeg tar en pause, så jeg kommer ikke tilbake før på lørdag.
Har akkurat blitt ferdig med og spise mat, så nå er jeg nesten nødt til og sette på bokbind. Har egentlig ikke så veldig lyst, men jeg har nok ikke noe valg, desverre. Håper det går ann og bruke bøkene etter jeg har satt på bokbind!

-Sara Jacobsen
Først nå kom jeg hjem, rakk nesten ikke komme hjem før jeg skulle dra ut igjen. Jeg har nettopp vært på elkjøp for og fikse noe med pcen til mamma og kjøpe noe til iphonen. Vi fikk bøker idag faktisk, hele fjorten bøker så jeg har med halvparten i dag for og sette bokbind på alle. Baggen var sykt tung, og skulderen min er fortsatt vond.. Uff.


-Sara Jacobsen
Dere har sikkert fått med dere at det var premiere på filmen "få meg på for faen". Var og så den på kino med masse jenter jeg ikke har sett på lenge! så det var koseligFilmen var bra til og være norsk, morsom var den også, men kanskje litt sær..

"Vi beklager, men på grunn av vedlikehold er denne funksjonen midlertidig skrudd av. Vennligst prøv igjen litt senere"

Men, siden jeg er en flink blogger, legger jeg ut bildene på facebook (sånn at kun jeg kan se de) og kopierer de der ifra. I går var jeg i leiret med Magnus, Gabriella og Carina. Er ikke så mye og fortelle om det egentlig, vi spiste, gikk litt rundt og snakket.

-Sara Jacobsen
Dere kan finne konkurransen her!


Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem etter og ha vært på Karma.(Må skryte litt av at jeg har trent daaaa). Jeg har spist litt (sunn) mat, hehe. Så nå skal jeg straks hoppe i dusjen. Snakkes!

-Sara Jacobsen


I dag våknet jeg bare sånn her!!
Ok, hadde kanskje sminket meg litt og dusjet. Noe som egentlig ikke var vits i det hele tatt i og med at Tina og jeg skal på Karma for og trene i dag. Vi bestemte oss for og fylle på kortet i dag, istedenfor om en uke. Gleder meg faktisk litt til og trene nå. Snakkes senere!

-Sara Jacobsen
For en gang skyld er jeg sunn! men jeg kunne rett og slett ikke motstå glass colaen som sto og skrek om og bli tatt ut av kjøleskapet. Og godteriet som ville bli spist av meg, så det ble vel litt usunne ting også. Jeg er ihvertfall LITT sunn, noe jeg ikke har vært på det jeg kan huske.

-Sara Jacobsen
Tenk at det kun er en uke til vi starter på skolen. Har gått alt for fort syns jeg, men det skal nok bli litt godt og starte på skolen igjen og ikke minst og begynne og trene. Det går jo kun i usunn mat og godteri for tiden, og det er ikke såå bra! I dag skal jeg vaske og rydde, noe jeg ikke gleder meg så veldig til.-Hva skal dere idag?
Ikke det at det har regnet så mye idag, men nok til at det har kommet noen dråper på vinduet. Akkurat nå sitter jeg og leter etter et design som jeg kan bruke. Begynner og bli smålei det jeg har nå. Finner alltid noen feil jeg vil endre på, så jeg håper jeg finner noe jeg kan bruke i løpet av dagen.

sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer 

Sier det til meg selv hele tiden, men det ser ikke ut til at det hjelper noe særlig mye!
Dagene går mest i og sove lenge og se på tv... Ikke at det er så veldig spennende for dere og lese om at jeg ligger i senga og spiser godteri hele dagen. Sosialt? I helgen har jeg faktisk vært i Hønefoss på 70års lag. Wohoo!! 
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

Det var såå utrolig varmt i sola, så Tina og jeg satt oss i skyggen. Siden det har vi bare spilt kort og spist godteri. Jeg vant forresten åtte ganger i vriåtter mot familien. Litt stolt, i tillegg til at jeg vant i idiot. Har ikke vært så mye blogging i dag siden jeg for det meste har vært ute.


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

- Er det fint vær hos dere?
Vi brukte visst litt lengere tid enn forventet, men nå er vi endelig fremme på hytta og det er strålende vær. Vi dro ikke før klokken tolv/ett heller, så jeg kunne så klart sovet mye lengere enn det jeg gjorde, men det er nok like greit og ha vært våken siden klokken halv ti. Morgenfugl<3 akkurat nå sitter Tina og jeg ute i solsteken og prøver og bli litt brune.
Akkurat nå aner jeg igrunn ikke hva jeg skal skrive om, men vi drar på hytta om 40 minutter. Mamma og Pappa er ute og handler noe greier, mens jeg sitter ferdig påkledd, mens jeg har en sovende Tina rett ved siden av meg. Jeg mangler kun og spise litt og rette håret.

Hva skal dere de nærmeste dagene?
Heisann!
Har ikke akkurat vært så aktiv på bloggen i det siste, orker ikke forklare hvorfor. Hvorfor kaste bort tiden mer enn nødvendig? I dag har jeg sovet ganske lenge, og ligget ute i sola litt. Vurderer og lage meg litt mat, har ikke spist idag ..  Jeg orka ikke ligge ute i sola ganske lenge, var sykt varmt ! Men jeg skal ikke klage.

I morgen drar jeg på hytta med Tina, Mamma og Pappa. Gleder meg faktisk ganske. Lenge siden jeg har vært der, så det blir morsomt og se hvordan det er der nå som Mamma og Pappa har gjort masse der.

Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

Jeg har faktisk leid tre filmer, og en av de er Justin Bibeber filmen "Never say never". Jeg er ikke noen stor fan av Justin Bieber, men jeg har hørt at den skal være veldig bra, så jeg får gi filmen en sjangse.
Dagen startet med strålende vær, jeg skulle akkurat til og hoppe i dusjen. Hadde tenkt meg en liten tur ut i finværet, må nyte det så lenge det er fint. Skulle egentlig sykle ned til leiret jeg for og kjøpe is og slikt. Men tror dere ikke skyene kom, og det pøste ned? JODA.

Det startet med kjempe fint vær. Var ganske varmt også.Men så skulle jo selvfølgelig "godværet" komme da.
Hvordan er været hos dere?
I dag sov jeg veeeldig lenge. Har ikke lyst til og si når jeg sto opp en gang. Dagen idag har kun gått i og slappe av. Jeg hadde tenkt til og være litt ute, men det var faktisk for varmt. Var 43 grader i solsteken! Orker ikke engang være oppe på rommet mitt siden det er så varmt der. Så jeg har sittet nede i hele dag.


Denne lille slasken her har faktisk ligget ute i sola i hele dag


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.
Om en halvtime ca, skal jeg ned til leiret for og kjøpe rettetang. Har jo klart og glemme den i Danmark, og mamma har tatt med den andre. Så da sitter jeg igjen med null rettetang. Jeg drar til Signe rett fra leiret, så det blir nok ikke noe blogging før litt utpå dagen.
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

Hei, jeg heter Sara. Bor i Elverum, og er 14 år. Jeg blogger for det meste om hva som dukker opp i hverdagen min, kanskje litt om mote, også er jeg veldig glad i og ta bilder!

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · November 2010 · Oktober 2010 · August 2010 · Mai 2010


KATEGORIER

· Blogg · Ferier · Foto · Hverdag · Innkjøp · Mat · Musikk · Outfits · Sommer

LINKER

· Andrea Badendyck · Caroline Maria · l0ve · Mathilde Nordskov · Sophie Elise · Stine Steen · Therese Charlotte · Tina Jacobsen

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits