S a r a J a c o b s e n -

ute i sola!

Nå sitter Madeleine og jeg ute og hører på musikk i godværet. Endelig litt sommerfølse inni meg nå. Har stort sett vært overskyet eller litt kjølig siden jeg sluttet på skolen. Nei, nå lyver jeg. Har vært LITT bra vær også.
Vi har tenkt oss på kino etterpå. Har sett reklamen Bad Teacher - og den så litt morsom ut igrunn .. Så den har vi tenkt til og se idag, blir koselig!


Leiret.

Madeleine og jeg har vært en liten tur i leiret med kjæresten til Maddeleine, Sondre. Vi syklet som noen galer for og rekke og kjøpe is før kiosken stengte, men så fikk vi høre at den var oppe til klokken tre .. Så vi stresset for ingenting.


Noen som ville bli tatt bilde av ja! aner ikke hvem de er.

ååh, søtiinger<3

Vi passer hund.
koser oss ute.

Akkuratt nå befinner jeg meg hos Madeleine. Vi har nesten nettopp vært på butikken og kjøpt oss masse godteri og pizza. Så nå blir vi feite.Sola begynner og titte frem, og skyene går mer eller mindre bort fra himmelen. Digg!

Stjal bildene av Maddii.
Glemte visst det ..

Dagene jeg ikke har blogget, har jeg egentlig bare sett på tv, vært på facebook og spist meg fet på godteri og annet.
Kom på at jeg ikke hadde spilt tetris på flere dager/uker, så tiden har gått mye i tetris på både mobilen og pcen. VELDIG SPENNENDE.

Får håpe Mamma og Pappa har planlagt middag når de kommer hjem. Har ikke spist annet enn litt sjokolade idag, sunt og godt. Spiser så lite når jeg sover lenge .. Skjønner ikke hvorfor.


Skjer ingenting.

Det skjer absolutt ingenting for tiden .. Jeg sitter kun hjemme og kjeder meg, soler meg, eller sover. Og når jeg kun gjør de tingene, så er det ikke så veldig mye og blogge om. Og jeg tror ikke det er så interessant for dere og høre om at jeg ligger hjemme og sover.

Har vært sykt fint vær idag ! blir så glad av det ! Føler at jeg skriver veldig mye om været .. Men det går bra.

 

Godværet.


Slapp søndag.

Siden det er fint vær idag, kan det hende at jeg skal en liten tur ut. Må utnytte været når det er fint. Er litt overskyet, men det er sykt varmt. I og med at jeg er ganske sliten, så kan det hende jeg blir hjemme og soler meg istedenfor og gå ut. Vi får vel se hva jeg ender opp med og gjøre♥

I love summer.

sove sove sove.

Var hjemme ganske sent igår, så jeg sovnet ikke før veldig sent. Hadde på vekkeklokka på 11:00, men endte opp med at jeg våknet da klokken var 15:28. Kommer nok til og få sove ikveld gjetter jeg på.. Starter ferien med og snu døgent totalt .. 
Har ikke tenkt til og gjøre annet idag enn og ligge på sofaen i hele dag. Skal en tur bort på butikken med søs for og kjøpe litt godteri til ikveld.

Mamma og Pappa er borte ikveld, så jeg skal koose meg med denne lille søtingen her:

canon


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm


Sommerferie!

Sommeren starter med at det regner! herlig .. 
Vi fikk karakterboka idag, og det var faktisk ikke så aller værst. Fikk litt sjokk når jeg så den egentlig, er igrunn ikke så veldig flink på skolen, så det var helt ok for meg altså!

 

Stolt ! eller ikke.


Sagis.

Vi syklet langt inn i skogen, satt fra oss syklene, og gikk en tur! er det mulig og være så dum? Kan like gjerne gå en tur et annet sted? Sykle langt inn i skogen .. For og gå en tur! herregud, blir lei meg.

Vi dro på Sagis for og sole oss, bade og grille. Så det var kjempekoselig!

Maskiin !Ut på tur.

Vi var på skogmuseet igår, og skal til stavåsdammen idag. Må si jeg begynner og bli litt lei alle disse turene kun fordi 10ende har eksamen. Hvorfor kan ikke vi bare ha fri? mye bedre ..

Huff og huff. Er meldt regne idag også, så det blir jo kjempekoselig og være ute i skogen når det regner. Jeg blir heldigvis kjørt dit, mens alle andre sykler. hehee

 

Sommeravsluttning.

Endelig ferdig med og rydde hele andre etasjen, tok en halv time .. Og litt til siden jeg alltid er litt treig med og rydde. Om litt skal jeg spise, hoppe i dusjen og etterhvert komme meg bort på Hanstad. Skal på sommeravsluttning med Håndballen, så det blir nok kooos♥

Starter fredagen litt tidlig, kan jeg vel si

Er godt plantet i senga med musikk, kaffe, cola, fredagsmiks og smash. Livet er herlig!
Føler meg forresten ganske dum når det alltid er den samme damen som står i kassa hver eneste gang jeg kjøper masse usunne ting som sjokolade, potetgull og cola. Jajaa .. Lenge leve det usunne liv!


I love food.

Det var helt herlig og dytte innpå en haug med usunn mat. Milkshake, Big Mac og Pomfrites.

♥ I'm lovin'it.

Så nå har jeg tenkt meg en tur bort på butikken for og kjøpe litt av hvert, mat .. Så skal jeg bare chille max hele kvelden med film og hva jeg enn kommer til og kjøpe fra butikken!

 
McDonals!

Nå skal jeg bare rette håret og sminke meg, så går turen til Madeleine! 
Vi skal nemlig til Hamar på McDonals og ete oss fete - åh, elsker mat<3 Har nettopp spist også.
Jeg tar nok noen bilder av maten, såklart. Så dere får kose dere når jeg legger de ut, håper dere blir skikkelig fristet!

It works!

Endelig funker alt som det skal igjen!
Har tenkt til og legge meg under dyna og se en film. Sov til halv ett idag, så jeg regner med at jeg ikke får sove helt med en gang.My iPhone.

fyfaen, hater internet explorer. Google Crome & Blogg.no vil ikke samarbeide med hverandre og meg, så jeg må bruke internet dritt explorer. Går så syge tregt, og jeg hater og blogge derifra. Takk for meg! er sur nå. HERREGUD, den vil ikke lage sånn stor skjem heller. Stygt!elsker dette spillet!


grillings og kattebesøk.

Jeg sov til rundt 12 eller 1 idag tror jeg, også spiste jeg, dusjet .. bla, bla, bla. Og plutselig så var klokka halv 5, og jeg skulle gå til stavåsdammen med noen jenter. Skulle nemlig grille, noe jeg ikke var så veldig glad for. Siden jeg er så slask at jeg hater og gå, så det var jo dumt. Men jeg må si det var verdt det og gå så langt. VI MØTTE EN SÅNN HOGORM TING .. Og alle bare: WTF?
nei, jenter er ikke sånn. De skriker som et helvete og blir drit redde. haha! så koselig. 


min ven og moi.


Meg som liker og ta bilder av meg selv med andre, når de ikke vet det.


Digger den jenta!

Vi ble hentet sånn at vi slapp og gå hjem, jublet jeg altså!! Når jeg kom hjem var den en liten .. Eller, faktisk ganske feit puus som sto like ved døra, tok hun med inn i huset jeg. Hehe, snille meg.Var visst katten til Maria, min kjære nabo<3 fant også ut at katten ikke var så feit, men at den hadde mye pels. Lærer noe nytt vær dag jeg. Helt utrolig!

SNU HODET DA! herregud .. Men, hun er søt.

Her tryner jeg, og mister mobilen.SPENNENDE!
eller ikke? .. Sto på verandaen og, ja, tok vel litt bilder av meg selv da. Og det endte opp med at jeg mistet balansen og tryna rett i gulvet/bakken/plankene?

Lå i senga og, ja, tok vel bilder av meg selv igjen. Og mistet mobilen ut av hånda, samtidig som jeg tok et FINT bilde.

Snakkes, bloggen!! xD<3333

Det var dumt.
stekstek!

Det er herlig vær, så jeg har ligget/LÅ ute i sola en stund .. Helt til skyene kom ..
Og jeg bare: "WFT?"

Så nå ligger jeg i senga mi inne, gøy. Høres ut som om det tordner også? bra jeg ikke døde der jeg lå istad da. Blir nok tatt av flommen en eller annen gang, siden de prater så mye om det på nyhetene.
IKKJEEE BRAA!


Karamell Frappe

10.jun.2011

Direkte fra klasserommet!


Velkommen!
Her kan du skrive om deg selv og bloggen! Image and video hosting by TinyPic

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
Oktober 2010
August 2010
Mai 2010

kategorier


Blogg
Ferier
Foto
Hverdag
Innkjøp
Mat
Musikk
Outfits
Sommer


favoritter


Tina Jacobsen

design


Image and video hosting by TinyPic
hits