S a r a J a c o b s e n -

pizza og filmkos

Jeg har faktisk leid tre filmer, og en av de er Justin Bibeber filmen "Never say never". Jeg er ikke noen stor fan av Justin Bieber, men jeg har hørt at den skal være veldig bra, så jeg får gi filmen en sjangse.

godværet

Dagen startet med strålende vær, jeg skulle akkurat til og hoppe i dusjen. Hadde tenkt meg en liten tur ut i finværet, må nyte det så lenge det er fint. Skulle egentlig sykle ned til leiret jeg for og kjøpe is og slikt. Men tror dere ikke skyene kom, og det pøste ned? JODA.

Det startet med kjempe fint vær. Var ganske varmt også.Men så skulle jo selvfølgelig "godværet" komme da.
Hvordan er været hos dere?

30.jul.2011

I dag sov jeg veeeldig lenge. Har ikke lyst til og si når jeg sto opp en gang. Dagen idag har kun gått i og slappe av. Jeg hadde tenkt til og være litt ute, men det var faktisk for varmt. Var 43 grader i solsteken! Orker ikke engang være oppe på rommet mitt siden det er så varmt der. Så jeg har sittet nede i hele dag.


Denne lille slasken her har faktisk ligget ute i sola i hele dag


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

favorite


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

fredag

Om en halvtime ca, skal jeg ned til leiret for og kjøpe rettetang. Har jo klart og glemme den i Danmark, og mamma har tatt med den andre. Så da sitter jeg igjen med null rettetang. Jeg drar til Signe rett fra leiret, så det blir nok ikke noe blogging før litt utpå dagen.a sky full of cloudsCanon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

costume

Heisann. Nå har jeg nettopp tatt på en ny neglelakk, som visst nok skal være høstens farge. Skal legge meg under dyna og lese Nr. 111 av costume mens neglelakken tørker. Resten av kvelden skal jeg nok bare høre på musikk og spise masse usunne ting, mmm♥
Hørt at det er populært med en farge som skiller seg ut fra resten av neglelakk fargene? Måtte jo prøve det ut da, vet ikke om det er noe jeg kommer til og prøve fler ganger. Men litt morsomt var det og prøve det ut.

 de siste dagene

... har jeg gjort ganske mye av dette:


Spilt masse tetris. Rett og slett fordi jeg ikke har hatt annet og gjøre, begynner og bli ganske lei det nå


Jeg har spist masse skittles! Burde kjøpt to bokser at det på båten når jeg tenker meg om.


Tatt på neglelakk og prøvd ut mange forskjellige farger.

Som dere kanskje skjønner, så er det ikke så veldig mye og blogge om for tiden .. Har vært veldig dårlig til og blogge også. Men jeg får håpe det endrer seg, og det plutselig kommer masse bloggideer inn i hodet mitt. Kom gjerne med ideer for hva jeg kan blogge om. Hadde blitt utrolig glad !

sosial

Hei dere!
Nå har jeg tenkt til og hoppe i dusjen og prøve og være litt sosial. Ikke at det er så veldig sosialt og ligge på sofaen og blogge, samtidig som jeg ser på tv og spiser. Skal en tur til leiret tenkte jeg. Nei, det skal jeg virkelig ikke.. Jeg skal ihvertfall ut en liten tur.film

Vet jeg er utrolig dårlig til og blogge, men jeg finner ikke kameraet mitt akkurat nå. Har ikke pakket ut av baggen min fra Danmark engang. Får håpe kameraet ligger der et sted, ellers sliter jeg litt. Nå skal jeg bare ligge på sofaen og kose meg med film og pizza. Helt alene.


nattblogging.

Grunnen til at jeg blogger så sent er at jeg har gjort noe i hele dag. Har vært ute halvparten av dagen, og sett film med mange etter det, er litt godt og være hjemme igjen. Akkurat nå sitter Madeleine og jeg i stua og skal til og lage vaffler. Skal spise litt godteri og spille cod resten av kvelden/natta.


Søte hunden til Madeleine!


<3

Men nå skal vi lage vaffler, så vi snakkes senere!

sitte i bilen i åtte timer

Helt siden jeg våknet idag, har jeg rydda og pakket. Nå har vi nettopp kommet fra båten, fått kjøpt litt godsaker som jeg skal kose meg med i bil. Så nå ser jeg frem til 8 timer i bilen med godteri, film og brus.


Peeent !

Haha!

♥Internett i bilen♥

the moon


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat

Besøk

Akkurat nå er jeg på besøk hos noen venner. Etterpå skal jeg faktisk til noen andre venner for og spise middag der, jeg har så mange venner altså. Haha, neida. Er noen norske som har kommet på besøk, så det er helt greit for meg. Vi drar hjem fra Danmark i morgen en gang. Som sagt gleder meg til og komme hjem!


hihi, søte Ellinor♥ 

bombeangrep og skyting på Utøya

De fleste har vel fått med seg hva som driver og skjer i Oslo og Utøya. Er noen som har svømt fra Utøya, det er jo helt sykt ! Kjenner til og med 2-3 stk som har svømt derifra, heldigvis har de kommet seg i land nå.

Først er det jorskjelv i Hedemark, også er det et bombeangrep i Oslo, og etter det er det noen som skyter på Utøya.
Driver og ser på nyhetene på flatskjermen min i Danmark.

Veldig lite sommerfølelse..

Dette må være den mest usosiale sommeren jeg har opplevd. Jeg vil være den som er på stranda, soler seg, og spiser masse is. Men det er jo selvfølgelig en ting som stopper meg fra og gjøre de tingene. Det er jo været det da. Kun overskyet og regn. Heldigvis drar vi hjem på søndag, gleder meg sykt til og se alle vennene mine igjen!

Jeg vil befinne meg her de to neste dagene vi skal være her.

Og været skal være som dette.

Det har jeg bestemt. Men nå skal jeg lage meg noe mat, føler at jeg spiser hele tiden. Haha, jaja.

chiller

Akkurat nå sitter jeg og Amanda og chiller max! haha, neida. Vi stapper bare i oss masse godteri og blir fete. Og drikker masse. Brus altså, hehe. Noe jeg irgunn har gjort i hele dag. Jeg skulle egentlig jogge, men det regnet så det firstet ikke så mye. God unnskyldning.

Har fått nytt design igjen jeg, som dere kanskje ser. Jeg syns jeg ser folk har det designet jeg hadde hele tiden. Har fikset litt på det designet jeg har nå, satt at folk ikke har prikk likt som meg.
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat

gårsdagens
Orker ikke skrive hvor alt er fra, men her er ihvertfall det jeg kjøpte. Alt ser selvfølgelig mye bedre ut når jeg har det på.

Mamma og Ida dro nettopp for og kjøpe noe mat, så jeg skal kun slappe av resten av kvelden.
Vet det er veldig mye sånn " idag har jeg, eller idag skal jeg" osv, men jeg har ingenting og blogge om.

shopping!

Hadde det utrolig morsomt igår. Vi kjørte Tina til flyplassen først, også dro vi rett til field's. Var litt nedtur at de ikke hadde bikbok der, men fant en del andre ting. Orker ikke og vise dere det akkurat nå, er så sliten, men jeg tok noen få bilder med iphonen.

Field's!

I morgen skal Mamma og en vennine av Mamma, Amanda og jeg til København for og shoppe masse! Kjenner jeg gleder meg sykt allerede. Er utrolig lenge siden jeg har kjøpt meg noe, med mindre det har vært mat da. Shopper igrunn ikke så mye, i og med at det er så dårlige kjøpesentere i Elverum, og det er ikke ofte jeg orker og dra til Hamar. Så jeg gleder meg!Det er helt sykt hvor stort det er! Har vært der et par ganger før, så jeg får håpe vi finner fram! Er kart der og, haha!


Starbucks


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat

god frokost.

Har en så snill søster som har lagd horn til hun selv, pappa og meg. Så nå sitter jeg ute og spiser frokosten min. Eller, jeg kan vel heller si lunsj på dette tidspunktet. Har ingen planer for idag, så jeg skal nok bare slappe av og kanskje lese noen kapitler av Saras Nøkkel♥ 

mmm, nam!

Slapp søndag.

Har ikke gjort annet idag enn og ligge i senga, vært en liten tur i kiosken og sett på filmer noe jeg fortsatt gjør, men det er pause nå. Filmen er helt grusom, hvis noen av dere har sett "hånden som rører vuggen", som går på fem nå, så skjønner dere nok hva jeg mener.


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, Tina Jacobsen

trappestranda

Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat

Mobilblogg

Akkurat nå ligger jeg ute og soler meg! Skulle egentlig på stranda idag, men siden jeg sov til klokken to, så orket jeg ikke. Er like deilig og sole seg hjemme som på stranda! Nei, det er det ikke .. Bedre på stranda.

flower

Har faktisk vært utenfor døra idag, men det var kun for og ta noen bilder. Det er det nærmeste jeg har kommet av og være sosial. Utenom det har jeg bare sittet inne, noe jeg fortsatt gjør. Er litt sulten, så tror nesten jeg må lage meg litt mat. Har ikke spist idag skjønner dere.Veldig spennende innlegg, men jeg har ikke så veldig mye spennende og komme med idag.
Men nå skal jeg lage meg mat, så vi snakkes!  

Kjedelig dag.

Idag har jeg ikke tenkt til og gjøre annet enn og slappe av og ligge i senga. Er ikke noe annet og gjøre, ihvertfall ikke når det regner. Kan jo alltids jogge en liten tur, men jeg er for sliten. Hehe, slask.
Vi skal til noen venner og spise forresten, så da blir jeg nok ikke liggende hjemme i hele dag likevel .. 

Jeg har ikke batteri på kameraet mitt, og aner ikke hvor laderen er, så dere får kose dere med webcam bilder.Tomler opp for bloggen! hehe, neida - mente leserne♥usosialt

Skal overleve her i 2 uker til .. Er meldt regnvær i en god periode nå, så jeg blir vel sittende inne mesteparten av tiden fremover og være usosial, spise godteri og se på tv. Det usunne liv skal jeg leve, med andre ord. Er godt igang med det, for og si det sånn! Har egentlig bare lyst til og dra hjem når det er meldt sånn drittvær.

Pictures


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, Tina Jacobsen

my favorite stores

Var en som spurte om jeg kunne vise de butikkene jeg kjøper klær. Er ikke alltid butikkene har like bra utvalg hver gang, men her er ihvertfall de butikkene jeg stort sett handler klær.


I lovee!

Nytt design!

Har dere sett at jeg har fått nytt design? Jeg er ihvertfall superfornøyd ! Liker skriften min veldig godt. Den forrige var litt for liten syns jeg, men nå er den perfekt. Det er et gratis design som er lagd av Katrine. Headeren kommer litt senere, så snart jeg får tatt noen nye bilder.


Hva syns du om designet?

Hårfarging

Hei dere!
Jeg har nettopp blitt ferdig med og stripe håret, er fornøyd så langt. Har ikke fønet det enda, så jeg vet ikke helt hvordan det ser ut når jeg har tørt hår. Men sånn ser det ut hittil.
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat

Sminkefri og fin .. Hehe.

old bike


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm.

strand dag

Vi har vært på stranda i hele dag, fra klokken elleve til klokken fire. Rekker ikke dusje før vi skal inn til helsinge for og kjøpe hårfarge til Tina. Hun skal nemlig stripe håret sitt brunt ! Jeg har til og med blitt litt solbrent :(
Men nå maser mamma og Tina på meg, så vi snakkes senere!

 
PENT !!


koselig kveld

Hei dere!
Det var supert vær i dag, så vi har vært en tur på stranda og vært ute og spist. Det er meldt utrolig bra vær i morgen, så jeg skal prøve og stå opp før klokken to for og komme meg ned på stranda!♥


Den var sykt god!


Tisvildeleje♥

Summer

Tror jeg sov til klokken to idag, noe jeg sikkert har gjort helt siden vi kom til Danmark .. Dere vet, det er jo ferie? Er ganske varmt idag, så jeg har bare ligget ute i sola og startet på en bok, og ja, det er sant ! Hater egentlig og lese bøker. Vi skal ikke gjøre noenting idag, kun være hjemme og slappe av. Glad vi slipper all dette besøket hos venner, haha!


nomnom


Redigert litt da .. Må bli litt brun først!
Tommel opp for godværet, lol .. Er ikke så brun nei, men vent i en uke eller to! Da er jeg niggah♥

 

natta!


Bildet er tatt med iPhone. iPhone kvalitet<3<3
Snakkes i morgen ! 


Regn

Hei dere!
Om noen få minutter skal jeg ta meg en dusj. Vi skal nemlig bort til noen venner ikveld for og spise med mange andre. Hadde ikke hatt noe imot om det hadde vært sol da vi skal dit. Det har regnet i hele dag, og vært overskyet .. Får håpe været blir bedre utover kvelden!
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm.
 

my room

Canon eos 1000d + efs 18-55 mm.

Stranda

Satt i bilen i åtte timer igår, så det ble ikke noe blogging desverre.
Det har vært strålende vær idag, og vi brukte dagen på og dra på stranda. Var litt overskyet den første halvtimen, men ellers var det utrolig varmt og deilig! Badet også faktisk - litt kaldt .. Om litt skal jeg prøve og dra med meg bikkja og søs på en liten joggetur!
Skal spise middag hos farmor ikveld. Så jeg er ikke sikker på om det blir noe mer blogging i dag.

blue nails
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm.

Pakking, vasking og rydding.

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med og vaske og rydde. Mangler bare og pakke igjen. Vi drar nemlig til Danmark i morgen istedenfor på onsdag, er meldt strålende vær på onsdag, så da vil vi heller bruke en hel dag på stranda på onsdag, enn og sitte i en sykt varm bil hele dagen.

I love my sister.


Dårlig blogging.

Har vært en god stund borte fra bloggen nå. Jeg har kun vært sløv, og ikke orket, pluss at jeg har vært borte hele helgen og som regel vært opptatt med og sove bort hele dagen. Var faktisk Madeleiene som minnet meg på at jeg ikke hadde blogget på lenge.

Nå ser jeg bare frem til og dra til Danmark, noe som jeg gjør på onsdag. Gleder meg utrolig mye til og dra dit igjen, og nyte hvert eneste sekund.Kjenner jeg begynner og glede meg skikkelig til og pakke til Danmark, pleier som regel og bruke en tredje del av det jeg pakker med meg.
Og nei, jeg gleder meg ikke.

Nå sitter jeg bare og spiser godteri og ser på tv. Gøy.Velkommen!
Her kan du skrive om deg selv og bloggen! Image and video hosting by TinyPic

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
Oktober 2010
August 2010
Mai 2010

kategorier


Blogg
Ferier
Foto
Hverdag
Innkjøp
Mat
Musikk
Outfits
Sommer


favoritter


Tina Jacobsen

design


Image and video hosting by TinyPic
hits