S a r a J a c o b s e n -

Lei skole

Hvis man kunne streiket på skolen, hadde jeg vært en av de. Kan ikke si at jeg liker og stå opp fra den gode senga, og den varme dyna om morgenen. I dag er jeg nødt til og gjøre lekser og rydde rommet mitt (som ser helt bomba ut!). Tenkte og rydde i klesskapet idag også, men vi får se hvordan det kommer til og gå. Men først må jeg se to episoder av Hotel Cæsar og spise!


Naturfag

-Sara Jacobsen

 

 

30.aug.2011

Kan ikke si annet enn at hode jegerne var drit bra! Virkerlig verdt og se den, men om du ikke klarer verken blod eller skyting, så er nok ikke en film du burde se, for blod var det nok av i filmen ihvertfall. Er ganske sliten etter i går kveld, la meg litt for sent kjenner jeg, så det blir nok ikke en sen kveld til.

Hodejegerne

Er veldig dårlig oppdateringer fra meg for tiden, men først nå kunne jeg sette meg ned og skru på pcen. Jeg dro rett fra skolen til karma for og trene, så har jeg spist og dusja. Etterpå skal jeg og se på "Hodejegerne" på kino hørt at den skal være veldig bra, så jeg ser nok ikke bort ifra det!


er suuupert vær ute<3 ikke at det betyr noe når vi skal sitte inne... Haha!

-Sara Jacobsen

skole skole skole skole skole

... Allerede veldig lei skolen, og det hjelper ikke akkurat noe særlig når mandag er dagen med kun fæle fag. Har tatt med en del bøker hjem idag, så jeg skal gjøre massemasse lekser, men først må jeg spise litt (prøver og drøye tiden litt) men jeg må nesten gjøre de.

-Sara Jacobsen

klassebilde/skolebilde(?)

Idag er det klassebilde/skolebilde(?)
Har aldri likt det, og blir alltid missfornøyd, så jeg får vel håpe at jeg blir fornøyd denne gangen da. Jeg skal prøve og få gjort mest mulig lekser i dag, sånn at jeg slipper så mye resten av uka, i tillegg til at vi har engelsk prøve.
Men nå drar jeg på skolen, så vi snakkes!

-Sara Jacobsen 

iskaffe

-Sara Jacobsen

sliten

Hei dere! nå ligger en ganske sliten Sara i senga etter og ha vasket og ryddet en hel etasje. Mamma og Pappa er på hytta, så Tina og jeg har vasket og ryddet hele huset, så nå skal vi belønne oss selv med en iskaffe hver som Tina lager


krølleeer<3

-Sara Jacobsen

taco kos

Sitter og spiser taco i mitt egen selskap. Joachim og Tina skulle til leiret for og kjøpe brus, siden butikken er stengt. Jeg kjøpte det jeg trengte istad når butikken var åpen, smarte meg. Men nå skal jeg spise videre, snakkes!


koser oss

Akkurat nå sitter Tina og jeg i stua med hver vår pc. Etterpå kommer kjæresten til Tina, også skal vi spise tacoBle ikke noe trening i dag likevel, ganske lat. Skal heller nyte lørdagen min med popcorn, dipp, taco og tv.

-Sara Jacobsen

old times

-Sara Jacobsen

Tilbake

Nå er jeg tilbake. Var litt godt med noen dager uten blogg, kan være litt stress noen ganger, spesielt i ukedagene når jeg har skole, lekser, i tillegg til at jeg trener. Men skal prøve så godt jeg kan og blogge bra! 
I dag har jeg ikke tenkt til og gjøre annet enn og rydde litt, kanskje trene og slappe av. Er allerede lei skolen, så jeg skulle ønske helgen var litt lenger enn to dager akkurat nå.

-Sara Jacobsen

Pause

Jeg tar en pause, så jeg kommer ikke tilbake før på lørdag.

hater det...

Har akkurat blitt ferdig med og spise mat, så nå er jeg nesten nødt til og sette på bokbind. Har egentlig ikke så veldig lyst, men jeg har nok ikke noe valg, desverre. Håper det går ann og bruke bøkene etter jeg har satt på bokbind!

-Sara Jacobsen

bøker

Først nå kom jeg hjem, rakk nesten ikke komme hjem før jeg skulle dra ut igjen. Jeg har nettopp vært på elkjøp for og fikse noe med pcen til mamma og kjøpe noe til iphonen. Vi fikk bøker idag faktisk, hele fjorten bøker så jeg har med halvparten i dag for og sette bokbind på alle. Baggen var sykt tung, og skulderen min er fortsatt vond.. Uff.


-Sara Jacobsen

my bracelets


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

skole ting

...Man må jo ha skrivesaker, linjal, blyantspisser osv. Så det har jeg kjøpt idag, eller Mamma kjøpte det. Mamma har bursdag idag! Gratulerer med dagen<3-Sara Jacobsen

idag

Hei! Idag har det vært kjempefint vær, først når vi starter på skolen skal det være fint vær.. Typisk. Jeg hadde ikke sagt neitakk til en uke ferie til, men det blir greit nok og få tilbake døgnrytmen og være litt mer sosial. Etterpå skal vi grille i finværet. Kameraet er tomt for batteri, så det ble et iphone bilde desverre:)-Sara Jacobsen

skolen i morgen..

Jeg er så klart så utrolig dum at jeg sover lenge idag. Kommer til og slite i både kveld og i morgen tidlig, orker ikke tenke på det en gang! Men opp må jeg uansett, siden jeg starter på skolen i morgen, noe de fleste andre også gjør. Har sett at noen startet på skolen for noen dager siden også, men jeg er glad jeg starter i morgen istedenfor før.detaljer: rommet mitt-Sara Jacobsen

Litt nytt

For et par dager siden var jeg og kjøpte to gensere på cubus. Den ene kostet faktisk kun 49 kr, og den andre kostet 199 kr.


199.


49.

-Sara Jacobsen

"Få meg på for faen"

Dere har sikkert fått med dere at det var premiere på filmen "få meg på for faen". Var og så den på kino med masse jenter jeg ikke har sett på lenge! så det var koseligFilmen var bra til og være norsk, morsom var den også, men kanskje litt sær..


gårsdagens

"Vi beklager, men på grunn av vedlikehold er denne funksjonen midlertidig skrudd av. Vennligst prøv igjen litt senere"

Men, siden jeg er en flink blogger, legger jeg ut bildene på facebook (sånn at kun jeg kan se de) og kopierer de der ifra. I går var jeg i leiret med Magnus, Gabriella og Carina. Er ikke så mye og fortelle om det egentlig, vi spiste, gikk litt rundt og snakket.

-Sara Jacobsen

konkurranse vinn goodiebag verdi 700 kr

Dere kan finne konkurransen her!sliten ..

Unnskyld for nesten ingen blogging idag, men jeg har vært ute så og si i hele dag. Og jeg kom hjem for en halvtime siden ca, så jeg rakk først og blogge nå. Jeg har kjøpt meg noe nytt også, som dere får se i morgen fordi jeg ikke orker og vise det nå. I morgen skal jeg på rollo, siden jeg ikke var der i dag.-Sara Jacobsen

frokost/lunsj

Mamma var så snill og kjøpte med litt frokost til Tina og meg før hun dro på skolen. I dag skal jeg en tur på rollo med Gabriella, og på kvelden skal jeg nok grille med noen jenter! gleder meeeg, hehe. Men nå skal jeg spise videre, så vi snakkes!-Sara Jacobsen

my iPhone


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

ja ..

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem etter og ha vært på Karma.(Må skryte litt av at jeg har trent daaaa). Jeg har spist litt (sunn) mat, hehe. Så nå skal jeg straks hoppe i dusjen. Snakkes!

-Sara Jacobsen

overskrift? ..I dag våknet jeg bare sånn her!!
Ok, hadde kanskje sminket meg litt og dusjet. Noe som egentlig ikke var vits i det hele tatt i og med at Tina og jeg skal på Karma for og trene i dag. Vi bestemte oss for og fylle på kortet i dag, istedenfor om en uke. Gleder meg faktisk litt til og trene nå. Snakkes senere!

-Sara Jacobsen

Sunn! og litt usunn..

For en gang skyld er jeg sunn! men jeg kunne rett og slett ikke motstå glass colaen som sto og skrek om og bli tatt ut av kjøleskapet. Og godteriet som ville bli spist av meg, så det ble vel litt usunne ting også. Jeg er ihvertfall LITT sunn, noe jeg ikke har vært på det jeg kan huske.

-Sara Jacobsen

vaske, rydde.. Og vaske litt

Tenk at det kun er en uke til vi starter på skolen. Har gått alt for fort syns jeg, men det skal nok bli litt godt og starte på skolen igjen og ikke minst og begynne og trene. Det går jo kun i usunn mat og godteri for tiden, og det er ikke såå bra! I dag skal jeg vaske og rydde, noe jeg ikke gleder meg så veldig til.-Hva skal dere idag?

rainy day

Ikke det at det har regnet så mye idag, men nok til at det har kommet noen dråper på vinduet. Akkurat nå sitter jeg og leter etter et design som jeg kan bruke. Begynner og bli smålei det jeg har nå. Finner alltid noen feil jeg vil endre på, så jeg håper jeg finner noe jeg kan bruke i løpet av dagen.


søndag

sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer sara du må blogge mer 

Sier det til meg selv hele tiden, men det ser ikke ut til at det hjelper noe særlig mye!
Dagene går mest i og sove lenge og se på tv... Ikke at det er så veldig spennende for dere og lese om at jeg ligger i senga og spiser godteri hele dagen. Sosialt? I helgen har jeg faktisk vært i Hønefoss på 70års lag. Wohoo!! 
pink nail polish


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.


vinneeer

Det var såå utrolig varmt i sola, så Tina og jeg satt oss i skyggen. Siden det har vi bare spilt kort og spist godteri. Jeg vant forresten åtte ganger i vriåtter mot familien. Litt stolt, i tillegg til at jeg vant i idiot. Har ikke vært så mye blogging i dag siden jeg for det meste har vært ute.


Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.

- Er det fint vær hos dere?

Fremme

Vi brukte visst litt lengere tid enn forventet, men nå er vi endelig fremme på hytta og det er strålende vær. Vi dro ikke før klokken tolv/ett heller, så jeg kunne så klart sovet mye lengere enn det jeg gjorde, men det er nok like greit og ha vært våken siden klokken halv ti. Morgenfugl<3 akkurat nå sitter Tina og jeg ute i solsteken og prøver og bli litt brune.

hytta next!

Akkurat nå aner jeg igrunn ikke hva jeg skal skrive om, men vi drar på hytta om 40 minutter. Mamma og Pappa er ute og handler noe greier, mens jeg sitter ferdig påkledd, mens jeg har en sovende Tina rett ved siden av meg. Jeg mangler kun og spise litt og rette håret.

Hva skal dere de nærmeste dagene?

På tide og blogge litt kanskje?

Heisann!
Har ikke akkurat vært så aktiv på bloggen i det siste, orker ikke forklare hvorfor. Hvorfor kaste bort tiden mer enn nødvendig? I dag har jeg sovet ganske lenge, og ligget ute i sola litt. Vurderer og lage meg litt mat, har ikke spist idag ..  Jeg orka ikke ligge ute i sola ganske lenge, var sykt varmt ! Men jeg skal ikke klage.

I morgen drar jeg på hytta med Tina, Mamma og Pappa. Gleder meg faktisk ganske. Lenge siden jeg har vært der, så det blir morsomt og se hvordan det er der nå som Mamma og Pappa har gjort masse der.Levis shorts
Canon eos 1000d + efs 18-55 mm // photo, privat.
Velkommen!
Her kan du skrive om deg selv og bloggen! Image and video hosting by TinyPic

arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
November 2010
Oktober 2010
August 2010
Mai 2010

kategorier


Blogg
Ferier
Foto
Hverdag
Innkjøp
Mat
Musikk
Outfits
Sommer


favoritter


Tina Jacobsen

design


Image and video hosting by TinyPic
hits